Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2012

Ρόδος: Η πρώτη σύλληψη της χρονιάς, για χρέη στο δημόσιο!


Για οφειλές προς το δημόσιο, που ανέρχονται σε 958.258 ευρώ, συνελήφθη το πρωί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας 42χρονος επιχειρηματίας, που ζει μόνιμα στη Ρόδο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου και αναμένεται να δικαστεί στο αυτόφωρο.

Οι συλλήψεις για χρέη στο δημόσιο λοιπόν, συνεχίζονται και τη νέα χρονιά. Θα αναρωτιέστε, τι κερδίζει για την ώρα το κράτος από αυτές.....

Κοροιδευόμαστε και μεταξύ μας !!!
Άνθρωποι που έχουν βάλει μέσα το Δημόσιο και εξαιτίας τους πληρώνουμε τώρα εμείς τα σπασμένα εξακολουθούν να μας βγάζουν κοροιδευτικά την γλώσσα και εκτός από την περιπέτεια της σύλληψης να συνεχίζουν ανενόχλητοι την ζωή τους.
Έτσι, λοιπόν, σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι στιγμής, από τους 17 φοροφυγάδες που συνελήφθησαν από το ΣΔΟΕ για συνολικές ληξιπρόθεσμες οφειλές από ΦΠΑ ύψους 5,6 εκατ. ευρώ, στο ταμείο μπήκαν μόνο 50.000 ευρώ!

Αν μάλιστα σε αυτούς προστεθούν και οι 32 που συνελήφθησαν από την Οικονομική Αστυνομία για χρέη πάνω από 40 εκατομμύρια τότε θα διαπιστώσει κανείς ότι αυτή η χώρα με τον τρόπο που εφαρμόζονται οι νόμοι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ!

Από όλους αυτούς του κυρίους που παρέλασαν από τα κρατητήρια και τα δικαστήρια περιμένουμε τώρα να κρατήσουν τον λόγο τους ότι θα ρυθμίσουν τα χρέη τους! ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!

Ζούμε λοιπόν σε αυτή την χώρα για ακόμα μια φορά το θέατρο του παραλόγου με τους φοροφυγάδες να συλλαμβάνονται με τυμπανοκρουσίες και την άλλη μέρα να τους βλέπουμε όχι μόνο να φεύγουν ελεύθεροι αλλά να μην έχουν πληρώσει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ από αυτά που χρωστούν.