Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2012

Ένα Αντίο για την Ιωάννα

 Η Ιωάννα άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε με συμπτώματα πνευμονίας. Η ιστορία της έγινε γρήγορα γνωστή και άγγιξε όλους όσους την διάβασαν... Οι γονείς της αποχαιρέτησαν το αγγελούδι τους μέσα από ένα συγκινητικό κείμενο στο blog που είχε φτιάξει η μαμά της Βίκυ αφιερωμένο σε εκείνη...
   Για την Ιωάννα: Αντίο Ιωάννα: Η Ιωάννα σήμερα το μεσημέρι έφυγε. Έφυγε ήρεμη στην αγκαλιά μου. Πάλεψε όσο μπορούσε αλλά κάποια στιγμή κουράστηκε......
Όλα ξεκίνησαν δύο μήνες μετά την γέννησή της μικρής. Οι γιατροί διέγνωσαν νωτιαία μυική ατροφία, γενετική. Οι γονείς της ήταν φορείς χωρίς να το γνωρίζουν και το προσδόκιμο ζωής για την μικρή ήταν το πολύ 2 χρόνια με μέσο όρο τους 9 μήνες.

/

Νομιζα πώς ζούσα έναν εφιάλτη και πως κάποια στιγμή θα ξυπνήσω. Ήμουν σοκαρισμένη και ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ γυρνούσε στο μυαλό μου. Στο νοσοκομείο της έβαλαν ένα σωληνάκι στη μύτη για να τρέφεται και μετα απο 5 μέρες πήγαμε σπίτι, δεν υπαρχεί θεραπεία, γράφει η Βίκυ στο blog για τα πρώτα συναισθήματά της μετά τη διάγνωση. 

Αύριο Παρασκευή, όποιος θέλει μπορεί να αποχαιρετήσει την Ιωάννα, στις 11 το πρωί, στο Spangler\'s Mortuary (799 Castro Street Mountain View , CA 94041) στην Καλιφόρνια όπου ζούσε με τους γονείς της.

/

Οι γονείς της δίνουν αγώνα για να ενημερωθεί ο κόσμος για την συγκεκριμένη ασθένεια που τους στέρησε την κόρη τους και για να βρεθεί θεραπεία. Ακόμα, ζητούν αντί για λουλούδια ή άλλα αντικείμενα, όποιος έχει την ευχαρίστηση, να κάνει δωρέα σε ένα από τα παρακάτω ιδρύματα:

-https://www.fsma.org/EventDonation/?idEvent=7039
-https://co.clickandpledge.com/advanced/default.aspx?wid=47012