Τρίτη, 22 Ιουλίου 2014

Ανακοίνωση στήριξης από το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού


Σημαντική ανακοίνωση από το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού:
Βοηθήστε να διαδοθεί το μήνυμα αυτό, ακόμα και εσείς οι ίδιοι να μην μπορείτε να βοηθήσετε, κάποιος που γνωρίζετε σίγουρα μπορεί. Η Βοήθεια στο κοινωνικό έργο είναι πολύτιμη και η ενίσχυση των ασταθών κοινωνικών ομάδων στις μέρες επιβεβλημένη. 
Ένα ανασφάλιστο 15χρονο κορίτσι έχει άμεση ανάγκη ένα μηχάνημα υποστήριξης αναπνοής με αναπνευστήρα τύπου BiPAP ST. Το κορίτσι νοσηλεύεται σε δημόσιο νοσοκομείο από τον Μάρτιο του 2014, με συμπτώματα πνευμονικής αιμορραγίας λόγω ιδιοπαθούς πνευμονικής αιμοσιδήρωσης και βρίσκεται σε ειδική φαρμακευτική αγωγή. Λόγω της πάθησης της αλλά και για να μπορέσει να βγει από το Νοσοκομείο και να μην κινδυνεύει τόσο κατά την διάρκεια του ύπνου, αλλά και κατά την διάρκεια των υποτροπών, πρέπει να υποστηρίζεται η αναπνοή της με τον προαναφερόμενο αναπνευστήρα. H μικρή ζει με την διαζευγμένη μητέρα της και η οικονομική τους κατάσταση δεν τους επιτρέπει να αγοράσουν το αξίας 3,500 ευρώ μηχάνημα. Παρακαλούμε όποιον μπορεί να βοηθήσει ώστε να αγοραστεί το μηχάνημα να μας ενημερώσει.
Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού λειτουργεί  εξ ολοκλήρου με την βοήθεια που προσφέρει ο κόσμος και οι 250 εθελοντές του προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς. Θέλουμε να τονίσουμε ότι το ιατρείο μας δεν δέχεται σε καμία περίπτωση χρηματικές δωρεές, παρά μόνο σε είδος και υπηρεσίες, τις οποίες με την σειρά του τις προσφέρει στους ασθενείς που έχουν ανάγκη. Οι πολίτες που ζητάνε την βοήθεια μας προέρχονται από τις πλέον ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και είναι ανασφάλιστοι ή/και άποροι ή/και άνεργοι.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 9631950 στις ώρες λειτουργίας του ΜΚΙΕ, Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-20:00 και Σάββατο 10:00-14:00.  Ε- mail επικοινωνίας : mkiellinikou@gmail.com
Περισσότερες πληροφορίες για το έργο του  ΜΚΙΕ  στην ιστοσελίδα  www.mkiellinikou.org